Caută aici...
Generic filters
Filter by Categorii
BOOK ESPRESSO ©
BRAIN FOOD ©
Carieră și Viață Profesională
Comunicare
COUCH TALKS ©
Cunoaștere de sine
Experimente și Studii de Caz
Fenomene Sociale
Fericire și Stare de bine
Fundamente Neuroștiințifice
M.A. LIVE ©
M.A. TALKS ©
MIND SNACKS ©
Postari audio
Postari Video
Premium
Productivitate și Obiceiuri
Psihologie și Psihoterapie
Psychology
Relații
Uncategorized
Filter by Podcast Series
ARHITECTURA MEMORIEI
CARISMA SI ATRACTIVITATE SOCIALA
Fericire din perspectiva evolutionista
Filtre
INTEGRARE
Modelul SCARF
MOTIVATII
Neurobiologia Stresului
Pasiuni
PUNCTE FORTE
STRATEGII RECUPERARE DIN STRES
TEORIA ATAȘAMENTULUI
Test serii
UN CREIER - DOUĂ SISTEME DECIZIONALE
Valorile
Filtrează după tipul de conținut
Custom post types
Taxonomy terms
Caută aici...
Generic filters
Filter by Categorii
BOOK ESPRESSO ©
BRAIN FOOD ©
Carieră și Viață Profesională
Comunicare
COUCH TALKS ©
Cunoaștere de sine
Experimente și Studii de Caz
Fenomene Sociale
Fericire și Stare de bine
Fundamente Neuroștiințifice
M.A. LIVE ©
M.A. TALKS ©
MIND SNACKS ©
Postari audio
Postari Video
Premium
Productivitate și Obiceiuri
Psihologie și Psihoterapie
Psychology
Relații
Uncategorized
Filter by Podcast Series
ARHITECTURA MEMORIEI
CARISMA SI ATRACTIVITATE SOCIALA
Fericire din perspectiva evolutionista
Filtre
INTEGRARE
Modelul SCARF
MOTIVATII
Neurobiologia Stresului
Pasiuni
PUNCTE FORTE
STRATEGII RECUPERARE DIN STRES
TEORIA ATAȘAMENTULUI
Test serii
UN CREIER - DOUĂ SISTEME DECIZIONALE
Valorile
Filtrează după tipul de conținut
Custom post types
Taxonomy terms

Termeni și condiții

Acest document de Termeni și Condiții a fost actualizat cel mai recent în data de 08 ianuarie 2021.

Misiunea Mind Architect este să creeze un ecosistem de învățare, dezvoltare personală și profesională, care îi ajută pe membri să se cunoască mai bine și să aibă relații mai bune cu ei înșiși și cu cei din jur. 

Termenii și Condițiile se aplică tuturor activităților desfășurate pe mindarchitect.ro în calitate de membru (cu un cont activ), oricare ar fi device-ul de pe care acesta este accesat (incluzând, dar nerezumându-se la laptop, telefon mobil, tableta, televizor)

Tabelă de conținut

1. Contul tău

2. Abonamente și acces în platformă

3. Plăți și întreruperea acestora

4. Reguli de conduită

5. Drepturile Mind Architect

6. Utilizarea datelor

7. Cum ne contactezi

1. Contul tău

Ai nevoie de un cont pe mindarchitect.ro pentru orice activitate legată de conținutul Premium al platformei. Accesarea episoadelor din secțiunea Podcast a platformei nu sunt condiționate de existența unui cont și nici de a fi logat în contul tău. 

Dacă ești membru și ai un cont activ, îți recomandăm să îți păstrezi parola în siguranță, deoarece ești responsabil pentru activitatea asociată cu contul tău. Dacă suspectezi că altcineva îți folosește contul, contactează-ne prin a ne lăsa un mesaj în secțiunea Dă de noi. 

Pentru accesul la conținut Premium sau orice altă interacțiune cu acesta (ex: postarea unui comentariu la un produs Premium) ai nevoie de un cont și trebuie să ai o sesiune activă pe device-ul de pe care folosești platforma mindarchitect.ro. 

Când îți creezi contul de e-mail și/sau când îi aduci modificări ulterioare, avem nevoie ca informația pe care o furnizezi să fie validă. Ești complet responsabil pentru contul tău și activitatea care se desfășoară în el. Contul nu este transferabil către un alt utilizator, iar Mind Architect nu va interveni în dispute care privesc doi sau mai mulți utilizatori care au transferat credențialele de logare în platformă. Dacă ne contactezi pentru a solicita acces la un cont, nu îți vom oferi accesul decât dacă ne furnizezi informații care să dovedească faptul că tu ești deținătorul contului.

2. Abonamente și acces în platformă 

Când îți creezi un abonament Mind Architect, ai acces la toate resursele Premium din platformă pe toată perioada în care abonamentul este activ. Te rugăm să nu revinzi abonamentul în nicio manieră dacă nu ești autorizat de Mind Architect să faci asta, dacă descoperim o astfel de practică, vom invalida imediat contul respectiv, indiferent cine îl folosește. 

Este interzisă reproducerea, redistribuirea, înregistrarea, descărcarea, editarea, adaptarea, închirierea, crearea de materiale derivate pentru orice material existent pe mindarchitect.ro.

Abonamentele pot fi create lunar sau anual și garantează accesul la toate resursele Premium din platformă pe toată durata valabilității abonamentului. Plățile sunt recurente, iar abonamentele se prelungesc automat cu perioade succesive egale dacă nu sunt anulate. Dacă nu se poate retrage suma necesară plății abonamentului de pe cardul furnizat în momentul creării contului, abonamentul va fi automat suspendat până la reluarea plăților.

Pentru oferirea accesului în mindarchitect.ro, secțiunea Premium cadou altcuiva, există posibilitatea de a achiziționa un voucher cadou cu cod unic, cu valabilitate timp de 3 luni de la momentul activării codului unic. Codul unic poate fi activat prin introducerea acestuia în procesul de plată în maximum 90 de zile calendaristice de la momentul achiziției voucherului cadou și emiterii codului. După această dată, codul nu mai poate fi activat, iar abonamentul cadou își pierde valoarea. Abonamentul cadou nu poate fi returnat odată achiziționat și nici nu poate fi preschimbat în bani sau alte bunuri cu valoare similară sau egală de către cumpărător sau beneficiarul cadoului.

3. Plăți și întreruperea acestora

Abonamentele achiziționate pot fi întrerupte în orice moment de către utilizator. Dacă renunțarea la abonament se face pe parcursul unei perioade deja plătite (lună sau an), abonamentul va continua să fie valabil până la finalizarea perioadei deja plătite. 

Anularea în timpul perioadei deja plătite nu aduce cu sine returnarea parțială sau totală a sumei deja achitate. 

3.1 Prețuri

Abonamentele și voucherele cadou au prețurile afișate pe mindarchitect.ro în secțiunea de plată. Acestea sunt exprimate în euro și includ TVA. 

La momentul efectuării plății, plata se va efectua în RON prin conversia între cele două monede la cursul valutar BNR din ziua efectuării plății. 

Mind Architect își rezervă dreptul de a desfășura campanii promoționale cu privire la orice produs din platforma mindarchitect.ro, pe orice durată și în orice moment.

3.2 Modalități de plată

Puteți alege una dintre următoarele modalități de plată:
plata cu cardul de debit / credit;
Dacă alegeți să plătiți cu un card bancar va trebui să introduceți următoarele date prin intermediul unei pagini securizate:
numele posesorului de card;
codul cardului (cele 4 grupe de cifre inscripționate pe fața cardului, introducerea acestora făcându-se fără spații);
data expirării cardului;
codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură);

Înainte de a da ultimul click vă rugăm să verificați datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției.

Tranzacțiile se vor efectua în RON, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu banca emitentă a cardului.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate Stripe. SC MindArchitect Media SRL nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

4. Reguli de conduită

Pe platforma mindarchitect.ro, atât în secțiunea Podcast, cât și Premium, utilizatorii pot interacționa prin postarea de comentarii. Este recomandată evitarea utilizării de limbaj licențios, care să reprezinte un atac la adresa Mind Architect sau la adresa unui alt utilizator. Mind Architect își rezervă dreptul de a decide dacă un tip de comportament sau limbaj este inadecvat și de a sancționa utilizatorul respectiv inițial prin neaprobarea comentariului, ulterior, dacă se identifică repetarea comportamentului, prin blocarea posibilității de a posta comentarii. 

Este interzisă crearea unui cont pentru motive care încalcă legea. Utilizarea platformei mindarchitect.ro de către orice utilizator trebuie să se conformeze legilor aplicabile atât în România, cât și în alte state din care este utilizat contul. Este responsabilitatea utilizatorului să cunoască și să respecte legislația în vigoare.

5. Drepturile Mind Architect

Atât platforma mindarchitect.ro, cât și întreg conținutul de pe această platformă (incluzând, dar nelimitându-se la materiale audio, materiale video, vizualuri, logo-uri, texte) sunt proprietatea exclusivă Mind Architect Media. Este interzisă utilizarea lor de către alte entități decât cele autorizate de Mind Architect altfel decât prin împărtășirea link-urilor către produse (pe rețele sociale, în conversații private, etc). 

Este interzisă oricare dintre acțiunile de mai jos:

 – accesarea și/sau manipularea oricăror zone care nu sunt publice în platforma mindarchitect.ro

– dezactivarea sau interferarea în orice manieră cu componente de securitate (incluzând scanarea sau testarea pentru vulnerabilități a sistemelor)

– accesarea sau căutarea platformei prin alte metode decât cele deja puse la dispoziție 

– folosirea platformei și produselor asociate acesteia pentru a trimite informări false (precum comunicarea prin e-mail sau orice altă metodă de comunicare în numele Mind Architect)

– întreruperea sau interferența în orice fel cu accesul unui alt user (incluzând, dar nelimitându-se la trimiterea unui virus, spamare, bombardarea cu comentarii, delogarea unui alt user) 

Mind Architect are dreptul să actualizeze Termenii și Condițiile de Utilizare prezente oricând, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.

6. Utilizarea datelor 

Mind Architect Media colectează, prin furnizorii săi, datele oferite în mod voluntar ale utilizatorilor și le folosește pentru următoarele scopuri:

– emiterea facturilor aferente abonamentelor Mind Architect Premium 

– comunicări de Marketing (apariția de noi produse, oferte promoționale, noi episoade de podcast)

– crearea conturilor de utilizator

Colectarea datelor cu caracter personal este limitată la ceea ce este strict necesar pentru atingerea scopurilor menționate mai sus. 

Datele tale pot fi transmise managementului și top managementului companiei, furnizorilor de servicii suport, autorităților statului unde este cazul. 

Vei fi notificat cu privire la orice divulgare viitoare a datelor tale cu caracter personal către orice destinatar (fie persoană de drept privat, fizică sau juridică, autoritate publică sau orice alt organism), cu excepția situației în care un astfel de transfer sau dezvăluire este prevăzută în mod expres de dreptul Uniunii Europene sau de dreptul național.

Dacă ai orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau dacă dorești să ne adresezi vreo solicitare, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail: dpo@mindarchitect.ro

Vom analiza fiecare solicitare în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai târziu de o lună. În cazul în care avem nevoie de mai multe informații din partea ta sau avem dificultăți în rezolvarea cererii tale, te vom informa fără întârziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza în mod corespunzător cererea ta.

7. Cum ne contactezi

Dacă dorești să ne lași feedback-ul tău cu privire la experiența Mind Architect, ne bucurăm să citim de la tine la salut@mindarchitect.ro.

Dacă ai întrebări specifice legate de conținutul ascultat în produse, dă-ne un semn la intrebari@mindarchitect.ro.

De asemenea, ne poți scrie în formularul din site, din secțiunea Dă de noi