DECLINAREA RĂSPUNDERII

Ultima actualizare  24.10.2021

DECLINAREA RĂSPUNDERII SITE-ULUI

Informațiile furnizate de echipa Mind Architect („noi”, „noi”, sau „nostru”) pe platformele de podcast, rețelele sociale sau platforma mindarchitect.ro („Site-ul”) au doar scop informativ general.

Toate informațiile de pe Site sunt furnizate cu bună-credință, totuși nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, adecvarea, valabilitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau integralitatea oricărei informații de pe Site. În nicio circumstanță nu vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră pentru orice pierdere sau daune de orice fel suferite din cauza utilizării site-ului. Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului și încrederea dumneavoastră în orice informație de pe site sunt exclusiv pe propriul dumneavoastră risc.

DECLINAREA RĂSPUNDERII PROFESIONALE

Site-ul nu poate da și nu conține sfaturi profesionale despre neuroștiințe și psihologie. Informațiile despre neuroștiință și psihologie sunt furnizate doar în scopuri informative și educaționale generale și nu înlocuiesc sfatul profesional. În consecință, înainte de a lua orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să vă consultați cu profesioniștii corespunzători. Nu oferim niciun fel de sfaturi în materie de neuroștiințe și psihologie. Utilizarea sau acordarea încrederii oricărei informații conținute pe site este exclusiv pe propriul dumneavoastră risc.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII PENTRU OPINII, MĂRTURII ȘI COMENTARII

Site-ul poate conține opinii, mărturii sau comentarii ale utilizatorilor produselor și/sau serviciilor noastre („mărturii”). Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile din viața reală ale unor astfel de utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori anume și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și/sau serviciilor noastre. Nu pretindem și nu ar trebui să presupunem că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. Rezultatele dvs. individuale pot varia.

Mărturiile de pe Site sunt transmise în diferite forme, cum ar fi text, audio și/sau video, și ar putea fi revizuite de noi înainte de a fi postate. Acestea apar pe Site, text, așa cum sunt date de utilizatori, cu excepția corectării erorilor gramaticale sau de scriere. Este posibil ca unele mărturii să fi fost scurtate din motive de concizie, atunci când mărturia completă conținea informații străine care nu sunt relevante pentru publicul larg. Părerile și opiniile conținute în mărturii aparțin exclusiv utilizatorului individual și nu reflectă punctele de vedere și opiniile noastre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care furnizează mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați în alt mod pentru mărturiile lor.

Mărturiile de pe Site nu sunt destinate și nici nu trebuie interpretate ca pretenții că produsele și/sau serviciile noastre pot fi utilizate pentru a diagnostica, trata, atenua, vindeca, preveni sau în alt mod fi utilizate pentru orice boală sau condiție medicală. Nicio mărturie nu a fost dovedită sau evaluată clinic.