CUM ÎNREGISTREZ ȘI CUM PLĂTESC

Pentru a te înregistra pe MindArchitect.ro, apasă pe butonul Devino Membru din Homepage. De aici vei fi redirecționat într-o pagină în care îți prezentăm întreg ecosistemul de învățare.

Mergi în josul paginii și alege-ți tipul de abonament preferat. Alegerea abonamentului te va direcționa în pagina de creare cont și plată.

Completează toate datele din formular și apasă pe Creează cont. Dacă ai un cod de discount, inserează-l înainte de a completa datele bancare pentru a putea beneficia de reducere.

* Poți alege una dintre următoarele modalități de plată: plata cu cardul de debit / credit;

Dacă alegi să plătești cu un card bancar va trebui să introduci următoarele date prin intermediul unei pagini securizate:

  • numele posesorului de card;
  • codul cardului (cele 4 grupe de cifre inscripționate pe fața cardului, introducerea acestora făcându-se fără spații);
  • data expirării cardului;
  • codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătură);

Înainte de a da ultimul click, te rugăm să verifici datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card ai fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, vei primi un mesaj de aprobare a tranzacției.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate Stripe. SC MindArchitect Media SRL nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

Pe mail vei primi două mailuri, unul îți va confirma înscrierea, celălalt îți va transmite factura fiscală.


Bucură-te de toate resursele din ecosistemul de învățare MindArchitect.ro!