Sprijină
Mind Architect.

Dacă simți să sprijini misiunea Mind Architect de a înainta cunoașterea de sine fundamentată în neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi pentru cât mai mulți dintre români, vezi aici cum o poți face.

Seriile Mind Architect în YouTube

Dacă organizația din care faci parte este preocupată de educație și rezonează cu abordarea Mind Architect, puteți sprijini o serie în studioul Mind Architect, în care aprofundăm subiecte de interes precum relația minte-corp, performanță prin sport, cum luăm decizii și multe altele.

PREMIUM

Colegilor tăi le-ar fi de folos conversații despre cunoaștere de sine fundamentate în neuroștiință și psihologie aplicate în viața de zi cu zi? 

Facilitează accesul lor la abonamente Premium și vor avea ocazia să învețe despre temele care îi preocupă cel mai mult în cele peste 130 de ore de conținut din platformă. 

Cel mai nou episod premium

COUCH TALKS

Despre anxietate

PODCAST

Noi vom continua să punem la dispoziție conținut gratuit în sezoanele de podcast Mind Architect. Tu poți continua să sprijini această inițiativă împărtășind episoade cu cercurile tale sociale, deschizând conversații pe teme de interes pentru voi sau aducând Mind Architect în organizația ta prin accesul la resurse premium sau la Programele Mind Architect

ULTIMUL EPISOD DIN PODCAST

Sezonul 10, Episodul 11 - Cele 4 tipare de gândire care duc la boala / “Cum învățăm că nu merităm să existăm, decât dacă…”
Sezonul 10, Episodul 11 - Cele 4 tipare...
Pe tot parcursul sezonului 10 ne-am uitat în spatele cortinei și am văzut cum se simte epuizarea, care sunt con...
00:53:54
May 17, 2024

ONLINE ACADEMY - Masterclass-uri pentru compania ta

Îți dorești ca tu sau colegii tăi să aveți acces la informația din cursurile și masterclass-urile Mind Architect, dar să o parcurgeți în ritmul vostru? 

Contactează-ne și află mai multe despre tematicile disponibile și cum pot fi acestea parcurse.

ONLINE ACADEMY - Masterclass-uri pentru compania ta

Îți dorești ca tu sau colegii tăi să aveți acces la informația din cursurile și masterclass-urile Mind Architect, dar să o parcurgeți în ritmul vostru? 

Contactează-ne și află mai multe despre tematicile disponibile și cum pot fi acestea parcurse.

Dacă ești parte dintr-o organizație și vrei să le oferi colegilor tăi acces la resursele Mind Architect, organizația ta beneficiază și de facilități fiscale.

Începând cu luna august 2020 companiile și instituțiile publice cu peste 50 angajați au din nou posibilitatea să facă achiziții de la unități protejate din fondul taxei pe dizabilitate, conform legii 193/2020, care modifica legea 448/2006 privind protecția și promovarea persoanelor cu handicap. Aceste entități pot să redirecționeze maximum jumătate din suma datorată fondului pentru handicap spre achiziționarea de produse sau servicii de la unități protejate autorizate.

Se pot deconta doar achizițiile de produse ori servicii realizate prin propria activitate a persoanelor cu dizabilități, angajate în unități protejate autorizate, în baza unui parteneriat. Nu se mai decontează achiziția de produse și servicii intermediate (birotică, papetărie sau orice alt tip de produs importat). Astfel, legea contribuie în mod real la incluziune socială și profesională a persoanelor cu dizabilități.