Ai reușit să construiești un cont de economii, dar acesta pare că nu te ajută deloc să înmulțești suma, ba din contră? Ți-ai pus toate economiile într-un depozit pentru că nu ai știut ce să faci cu banii și în ce să îi investești? 

După ce sezonul trecut am inițiat discuția despre finanțe personale, economii și am aflat cum stă societatea românească la capitolul educație financiară, îi avem din nou invitați pe Corina Stoica și pe Dan Popovici, doi specialiști care ni se alătură și în acest episod în misiunea de a desluși cele mai bune metode de a ne gestiona banii pentru a ne transforma economiile în investiții. 

Discutăm despre cele mai sigure instrumente de investiții, dar și despre cele mai riscante și facem o simulare practică pentru a afla cum poate arăta contul nostru dacă începem să investim acum. 

Între Sezoane, Episod Special 2 - Ce facem cu banii de la saltea și cu ce instrumente financiare economisim eficient (partea a doua)
Adaugă la favorite Vizualizează mai târziu Salvează

Între Sezoane, Episod Special 2 - Ce facem cu banii de la saltea și cu ce instrumente financiare economisim eficient (partea a doua)

actiuni
bani
economii
educatie financiara
finante personale
investitii
relatia cu banii

Cum mă înregistrez și cum plătesc

Politica de confidențialitate

Politica de utilizare Cookies

Termeni și condiții

Disclaimer


Podcast Gratuit

BRAIN FOOD ©

BOOK ESPRESSO ©

COUCH TALKS ©

M.A. TALKS ©

M.A. LIVE ©

MIND SNACKS ©