Sezonul 3, Episodul 9 – Cum ajunge călărețul să creadă că Pământul este plat

COVID 19 a fost creat în laborator și eliberat intenționat de chinezi, Bill Gates a generat pandemia pentru a ne microcipa și controla, Pământul este plat, iar Moonlandingul a fost o făcătură. Îți sună cunoscut? Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare teorii ale conspirației. 

În acest episod de podcast descoperim de ce apar aceste teorii, ce ne predispune la a crede în ele, dar și cum putem să-i determinăm pe cei apropiați care cad în capcana unei astfel de teorii să își revizuiască logica. 

Pregătește-ți carnetul de notițe, căci astăzi introducem noțiuni cu nume cel puțin la fel de interesante precum definiția lor – agenticitate, paternicitate și proporționalitate.

3 comments on Sezonul 3, Episodul 9 – Cum ajunge călărețul să creadă că Pământul este plat

 1. Alex says:

  Va mulțumesc mult pt informații. Si eu ma lupt cu părinții mei sa ii fac sa inteleaga ca nu e totul o mare conspiratie. La cat mai multe podcast-uri!

  1. Mind Architect says:

   Multumim mult pentru gand, Alex!

 2. Rotaru Robert says:

  Super episod, foarte interesante informatiile si ideeile prezentate de Eddy. Dar si foarte adevarate.
  Eu pe tot parcursul episodului am incercat sa fac legatura cu o ruda de-a mea de 7-8 ani care crede cu tarie in filemle de groaza si personaje fantastice inspaimantatoare. Sunt sigur ca la viitoarea mea intalnire, multe din mincunile pe care le gaseste pe internet o sa se dovedeasca a fii neadevarate, si mintea lui inca frageda o sa prinda amploare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *