Sezonul 3, Episodul 6 – Vulnerabilitatea – aliat sau inamic?

Te-ai aflat vreodată într-o situație în care te-ai simțit vulnerabil? Poate s-a întâmplat în relația cu partenerul de cuplu, cu colegii de echipă la birou sau cu un proiect important pentru tine. Cum ai reacționat? Ai discutat cu ceilalți sau ai ales să gestionezi singur momentul și să nu arăți că ți-a fost greu? 

La naștere, biologia noastră ne predispune să fim profund vulnerabili. Suntem complet dependenți de cei din jur pentru supraviețuire. Cu toate acestea, experiențele pe care le trăim ulterior ne modifică, uneori, relația cu vulnerabilitatea în viața adultă. 

Află în episodul de astăzi ce este vulnerabilitatea și dacă ea îți este într-adevăr aliat sau inamic. Când e util să fii vulnerabil și cum te ajută exprimarea vulnerabilității în construirea și menținerea unei vieți împlinite și a unor relații mai puternice, atât acasă, cât și la birou. 

5 comments on Sezonul 3, Episodul 6 – Vulnerabilitatea – aliat sau inamic?

 1. Irina Constantinescu says:

  Super episod! Mulțumim, dragilor!

  1. Mind Architect says:

   Multumim mult, Irina, pentru feedback si pentru ca esti parte din comunitatea noastra. Ne bucuram ca gasesti continutul util.

   Echipa Mind Architect

 2. Iulia Dumitru says:

  Excelent episod! M-a răscolit şi emoţionat, mi-a apăsat nişte butoane şi întrebări care îmi dau de lucru şi vă mulţumesc pentru asta.
  Felicitări pentru acest proiect şi pentru munca voastră!

 3. Doinita ROMAN says:

  Informatii utile.Multumesc!

  1. Mind Architect says:

   Multumim si noi pentru feedback, Doinita, ne bucuram ca gasesti utile informative si speram ca la fel vor fi si cele din urmatoarele episoade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *