Sezonul 3, Episodul 3 – Banii aduc Fericirea?

Astăzi răspundem încă de la început și scurt. Banii n-aduc fericirea, dar anulează destul de multă nefericire. 

În acest episod de Mind Architect aflăm ce înseamnă banii pentru creierul nostru, care sunt sumele care cresc nivelul de fericire și ce modalități de cheltuire a acestora aduc plus valoare nivelului de satisfacție resimțit de creier. 

Și da, dacă te-ai întrebat vreodată de ce, dincolo de rata la bancă, creditul pentru casă reprezintă o corvoadă, afli răspunsul tot în episodul de astăzi.

2 comments on Sezonul 3, Episodul 3 – Banii aduc Fericirea?

 1. Popescu Ana-Maria says:

  Super podcast! Am rezonat cu toate acele solutii. Noi am adoptat intr-un fel ‘cumpara timp’ automatizand toate procesele care tin de curatenie (masina de spalat vase, uscator de rufe electric, etc) deci nu platind pe cineva, pt ca eu chiar am o satisfactie deosebita dupa ce fac curat (ma incarc cu energie pozitiva cand vad casa curata si ordonata)+ investeste in altii – mici ajutoare + o chestie constanta la noi – avem un principiu, un lucru nou cumparat inseamna un lucru vechi donat, nu adunam lucruri, nu avem nicaieri o cutie, un dressing sau un pod cu lucruri nefolosite; cred ca e un fel de minimalism functional, tot ce avem folosim, ce nu folosim donam. In plus, cred ca un credit te poate ajuta atunci cand, cum ati spus si voi, iti permite experiente frumoase – noi ne-am cumparat o casa prin credit ipotecar, in care gazduim frecvent prieteni, este relativ aproape de munca (20-max 30 de minute) si este super acest sentiment ca am spatiu suficient si pt noi si pt altii care vin si se simt bine cu noi.

  1. Mind Architect says:

   Salutare, Ana-Maria

   Ne bucuram ca ai rezonat cu episodul si ca, nu doar ca ai gasit informatia utila, dar si pui in aplicare principii care sa va ajute sa folositi banii pentru maximizarea starii de bine, atat a ta, cat si a familiei si prietenilor.

   Echipa Mind Architect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *