Puterea vindecătoare a grupurilor cu Petronela Rotar

Se spune că rănile create într-o relație se pot vindeca doar într-o relație. Cât e de adevărat și ce pot face grupurile pentru noi în procesele de vindecare?Vorbim în Couch Talkul de astăzi cu Petronela Rotar, un om care ne împărtășește experiențele sale despre vindecare cu ajutorul grupului, dar și despre cum le poți accesa și tu.

Despre Anxietate

Ți s-a întâmplat vreodată să te simți încărcat mental si agitat fizic, chiar și în momente de pauză sau relaxare? Sau să simți că, deși nu observi niciun pericol în zonă, parcă nu poți să te liniștești și trăiești alertă și vigilență permanente? Am discutat într-un episod de podcast despre Anxietate, iar în acest Couch Talk, alături de Alexandra Irod Olteanu, răspundem întrebărilor pe care le-am primit de la voi pe tema anxietății.

Cum gestionăm mai bine pierderile din viața noastră

De-a lungul vieții, fiecare dintre noi trăiește mai multe pierderi, de la încheierea unei relații importante pentru noi, la pierderea unui job sau a unui proiect cu însemnătate și până la moartea cuiva drag. Toate acestea sunt experiențe dificile, iar vindecarea după ele este un proces lung, care, uneori, pare să nu se mai termine. Astăzi răspundem împreună cu Paul și Alexandra întrebărilor care vă preocupă pe această temă și încercăm să găsim împreună modalități de a gestiona mai bine pierderile și de a ne vindeca după ele.

Atractivitate, chimie și compatibilitate în cuplu. Q&A cu Alexandra Irod și Paul Olteanu

Poți avea o relație în care să simți atracție intensă, dar care să și reziste pe termen lung? Cât durează chimia dintre doi parteneri și de ce spunem des după întâlniri “E ok… dar parcă lipsește ceva!”? Cum definim o relație toxică, cum ne revenim după ea și de ce rata divorțurilor a trecut la nivel mondial de 50%?Răspunsuri la toate acestea și alte întrebări care să ne aducă mai multă claritate asupra subiectului Atractivitate, chimie și compatibilitate în cuplu găsim în Couch Talk-ul de astăzi, împreună cu Paul și Alexandra, care ne oferă atât perspectiva neuroștiințifică, cât și pe cea psihoterapeutică în abordarea subiectului.


Cum mă înregistrez și cum plătesc

Politica de confidențialitate

Politica de utilizare Cookies

Termeni și condiții

Disclaimer


Podcast Gratuit

BRAIN FOOD ©

BOOK ESPRESSO ©

COUCH TALKS ©

M.A. TALKS ©

M.A. LIVE ©

MIND SNACKS ©