Paul Olteanu activează ca Master Trainer și Executive Coach, specializat în comunicare, neuroștiință și procese de transformare. 

În prezent dezvoltă și livrează programe de training și coaching bazate pe ultimele descoperiri din neuroștiință și psihologie, cu obiectivul de a genera transformări sustenabile la nivel individual sau organizațional.

În ultimii 13 ani, Paul a dezvoltat și livrat programe care cumulează peste 10.000 de ore de training, coaching și consultanță pe subiecte precum neuroștiința comunicării, neuroștiința încrederii, Process Communication Modelpublic speakingbranding personal și dinamici de grup, către publicuri din Europa, America și Asia.

În 2019, Paul a fost desemnat cel mai bun trainer (Gold Award) și al doilea cel mai bun coach (Silver Award) din România, la gala “L&D Awards”. Topul a fost realizat în urma votului direct a 567 de directori și manageri de HR din toată țara.

În 2017, Paul a devenit parte a primei promoții de coachi certificați în Evolutionary Coaching – un cadru de transformare personală și organizațională bazat pe stagii de evoluție psihologică și neuroștiință.

În 2017 a devenit cofondator al Școlii de Comunicare, program în care Paul predă alături de Melania Medeleanu, Dragoș Bucurenci, Marius Manole, Cristian Lupșa și Alexandru Negrea. 

În primăvara lui 2016, Paul a făcut echipă alături de Melania Medeleanu și Dragoș Bucurenci, devenind Senior Partner al Khastalia – o companie de consultanță specializată în strategie de comunicare și executive coaching. Începând cu 2017 s-au alăturat echipei Amalia Enache și Valerie Cioloș-Villemin.

Începând cu 2014, Paul este unul din primii 5 consultanți din Europa certificați în Story-based Transformation Process – o metodologie sistematică ce se bazează pe neuroplasticitatea creierului și integrează schimbul zilnic de povești scurte cu scopul de a genera transformări personale și organizaționale rapide.

Din 2013 Paul este trainer și coach certificat în Process Communication Model ® – o teorie de personalitate premiată, utilizată la NASA în selecția și gestiunea echipelor, și în pregătirea comunicațională a președinților americani. 

Incepand cu 2013, Paul a devenit cel mai activ trainer și coach PCM din România și este anul în Top 5 în Europa, lucrând cu peste 5.000 de profesioniști, fie în programe personalizate, fie în cursuri deschise.


Cum mă înregistrez și cum plătesc

Politica de confidențialitate

Politica de utilizare Cookies

Termeni și condiții

Disclaimer


Podcast Gratuit

BRAIN FOOD ©

BOOK ESPRESSO ©

COUCH TALKS ©

M.A. TALKS ©

M.A. LIVE ©

MIND SNACKS ©