Neurostiinta Comunicarii

Organizator: Paul OlteanuData: 04/08/2022Data de terminare: 05/08/2022Ora: 07:00 Locul Evenimentului: Online via Zoom

Prețul: 460 EUR + TVA

NEUROSTIINTA COMUNICARII 
Programul de „Neurostiinta Comunicarii” propune o abordare actuala si validata stiintific, ce integreaza ultimele descoperiri din neurostiinta si psihologie in practicarea comunicarii publice si interpersonale.

Cursul are ca obiectiv sa ajute oameni si organizatii sa isi inteleaga cu claritate si profunzime propriile resorturi interioare, cum influenteaza ele comunicarea si felul in care construim si cultivam relatii cu cei din jur.ABORDARE / CUM LUCRAM 
TEORIE APLICATA
Cursul este construit in jurul explicarii conceptelor si metodologiilor in relatie cu provocarile cotidiene din viata personala si profesionala.

EVALUARE PSIHOMETRICA
Fiecare participant va avea parte de o evaluare psihometrica Life Style Inventory 1, cu scopul de a aduce mai multa claritate cu privire la propriile valori si stiluri de gandire, in relatie cu felul in care comunicam si interactionam.

PRACTICA SI STUDII DE CAZ VIDEO
Invatarea si transformarea se intampla practicand, asa ca programul ofera o serie de experiente de practica, jocuri de rol si studii de caz video in relatie cu obiectivele si nevoile participantilor.

 REZUMATUL PROGRAMULUI 
Programul “Neurostiinta Comunicarii” propune o calatorie de la interior spre exterior, atat din perspectiva “hardware” cat si “software”, calatorie la finalul careia vom intelege mai bine cum functionam si de ce “CE” si “CUM” comunicam modifica realitatea noastra si pe cea a celor din jur.Pentru înscriere ne puteți scrie la adresa de email programe@mindarchitect.ro


Cum mă înregistrez și cum plătesc

Politica de confidențialitate

Politica de utilizare Cookies

Termeni și condiții

Disclaimer


Podcast Gratuit

BRAIN FOOD ©

BOOK ESPRESSO ©

COUCH TALKS ©

M.A. TALKS ©

M.A. LIVE ©

MIND SNACKS ©