Cine suntem

Oamenii care fac Mind Architect

Gazdele PODCASTULUI

Paul Olteanu

Omul care știe neuroștiință

Priceput în training, coaching, comunicare și neuroștiință, Paul este cel care aduce majoritatea conținutului din acest podcast. 

Subiectele, detaliile și structura generală a fiecărui episod vin de la el.

Paul face multe chestii, iar dacă vreți să aflați mai multe detalii, le găsiți pe site-ul lui – www.paulolteanu.ro

Anca Anghel

Omul care știe project management

Pentru că în viața profesională livrează proiecte, la Mind Architect Anca este cea care produce, editează și intră și cu vocea din când în când în podcast.

Pe Anca o interesează vorbitul în public și designul de interioare. Și după răbdarea pe care o are la editat, pare să aibă o natură interioară armonioasă și calmă.

În plus, nu e la primul podcast, mai face unul care se numește Rețeaua împreună cu Dorin și Tudor, despre eroii necunoscuți din IT-ul românesc.

Dorin Boabeș

Omul care știe leadership

Înainte de orice, Dorin se ocupă cu leadershipul. Învață despre, predă și practică. Drumul de leadership pe care merge Dorin este cel al lui John C. Maxwell – un american celebru în domeniu.

La Mind Architect vine întotdeauna cu exemple bune pentru  a ilustra așa cum trebuie conceptele prezentate de Paul și pentru a da o coloratură interesantă podcastului.

Dorin mai face și Rețeaua, împreună cu Anca și cu Tudor.

Modul principal în care se relaxează Dorin este dansul. Și nu, asta nu e o glumă. 

Tudor Stoica

Omul cu idei (unele bune, altele așa și așa)

Tudor lucrează în IT dintotdeauna. A făcut de toate, dar pare că cel mai bine se pricepe la a îi pune pe alții la treabă.

Și pentru că în IT oamenii vin la muncă în general doar pe bani, Tudor a descoperit că unele idei îi fac pe oameni să vină la treabă gratis.

Este și cazul acestui podcast, unde Paul, Anca și Dorin s-au lăsat atrași în povestea asta care le-a mâncat destul de mult din timpul lor liber.

Tudor scrie despre business pe LinkdeIn, Medium și (din când în când) la standard.ro, și mai face și Rețeaua – împreună cu Anca și cu Dorin.

Cum s-a născut mind architect

La un eveniment al companiei la care muncesc, Tudor și Dorin (care lucrează împreună) l-au văzut pe Paul livrând o prezentare despre neuroștiință în fața a 200 de oameni.

Le-a plăcut atât de mult omul încât și-au făcut curaj să-l abordeze pe Paul și să-l invite la podcastul lor numit Rețeaua.

Și în timp ce înregistrau cu Paul, au avut așa o chimie bună toți trei că să facă un podcast despre neuroștiință a fost ceva evident, care pur și simplu trebuia făcut.

Mind Architect s-a numit mai întâi Neuro Stories și primul lui sezon a fost înregistrat de-a lungul a trei luni de zile – cu Paul pe drum, sau Tudor și Dorin pe drum, tras la distanță pe platforme online și dezbătut și montat între timp, în vreme ce fiecare era ocupat cu ale lui.

Nouă ne place tare mult ce a ieșit, simțim că în ciuda dificultăților date de agenda fiecăruia nu am făcut deloc rabat la calitate și la conținut și ne dorim ca și tu să simți la fel.

Și dacă ascultând Mind Architect am reușit să te punem pe gânduri, însemnă că ne-am făcut treaba așa cum trebuie. Iar dacă din toată povestea asta ai plecat și cu câteva idei interesante, e și mai bine, pentru că asta înseamnă că tot efortul nostru a meritat.